Doble reconeixement a l'associació Aprenem

Premi de Civisme i Premi Inclusiu de l’Esport Català per la inclusió de les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista

Aprenem. Associació per a la inclusió de les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista ha rebut un doble reconeixement per la seva tasca. Des de la Federació Salut Mental Catalunya ens sumem a les felicitacions pels dos premis rebuts per la nostra entitat federada.

aprenem premi civisme

XXV Premi Civisme

Aprenem va rebre el XXV Premi Civisme als mitjans de comunicació en la categoria de treballs per a Internet per la Campanya #ACasadeBlau, amb l’objectiu de sensibilitzar i donar visibilitat a les persones amb autisme a través de les xarxes socials durant el confinament.

Aprenem commemora cada any el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, 2 d’abril, amb una campanya específica de sensibilització per defensar els drets de les persones amb autisme i les seves famílies.

L’any 2020 vam haver d’adaptar la campanya prevista a la situació generada pel confinament a causa de la Covid-19 ja que tots els actes que estaven previstos per celebrar aquesta data van quedar anul·lats. Així va sorgir #ACasaDeBlau! Tot i això, volem reiterar el nostre agraïment a totes les entitats privades i públiques, voluntariat i empreses que any rere any estan al nostre costat per celebrar aquesta data tan important.

Més informació

Notícia publicada per Aprenem enllaç amb més informació en aquest enllaç.

aprenem premi esport inclusiu

II Premis Inclusius de l’Esport Català

Aprenem ha estat premiada amb el Correblau per la Fundació Onat, la cursa solidària per a la inclusió escolar dels infants i joves amb autisme.La 6a Edició del Correblau serà el pròxim 14 de novembre al Parc de Fòrum.

Aprenem ha estat premiada pel Projecte Correblau, la cursa solidària per a la inclusió escolar dels infants i joves amb autisme. Els fons recaptats amb el Correblau es destinen a un programa de diferents accions formatives i de sensibilització als centres escolars per tal de millorar la inclusió educativa de l’alumnat amb autisme a l’escola ordinària per donar eines i estratègies als docents per a la inclusió escolar, avantsala de la inclusió social. Es tracta d’un programa que promou els valors de la capacitat, el foment de l’autonomia personal i de la inclusió social, dimensions que permeten una millora de la qualitat de vida de les persones amb Trastorn de l’Espectre de l’Autisme  i de les seves famílies.

Més informació

Notícia publicada per Aprenem enllaç amb més informació en aquest enllaç.

Notícies recents