“Dignitat en salut mental”, lema del Dia Mundial que es farà a Valls

La celebració del Dia Mundial de la Salut Mental es farà el proper dissabte 10 d’octubre, coincidint amb la celebració internacional que promou l’Organització Mundial de la Salut (OMS). Enguany, el lema internacional del Dia Mundial és “Dignitat en salut mental“, i serà el mateix que defensarem el 10 d’octubre a Valls, localitat que acollirà la celebració. La Plaça del Patí acollirà la celebració matinal, i la Sala El Kursaal el dinar i activitats posteriors.

El Dia Mundial de la Salut Mental 2015 de Valls és una iniciativa de la Federació Salut Mental Catalunya i de l’Associació Porta Oberta. Persones amb Malaltia Mental i Familiars. Com sempre serà una ocasió perquè les nostres entitats federades, però també les persones, professionals i entitats de l’àmbit de la salut mental, així com la ciutadania en general, es trobin en un ambient lúdic i festiu per fer visible la salut mental i la lluita per la defensa dels drets de les persones i famílies amb problemes de salut mental.

En els propers mesos anirem definint el programa de la celebració, que girarà entorn a la “Dignitat en salut mental” en relació a aspectes com la lluita contra l’estigma i la discriminació, l’equiparació del trastorn mental amb altres malalties físiques, l’atenció centrada en la persona, la diversitat i la inclusió social.

A través d’aquest web i de les nostres xarxes socials i butlletins electrònics us anirem informant de tot plegat.

De moment, us podeu reservar dissabte 10 d’octubre. Ens veiem a Valls.

Notícies recents