Dia Mundial del llegat solidari: millora la vida de les persones amb problemes de salut mental a través d'herències i llegats

El llegat solidari et permet seguir amb el teu compromís amb la salut mental

Amb motiu del Dia Internacional del Llegat Solidari, que se celebra avui 13 de setembre, volem recordar que la il·lusió i voluntat de millorar la vida de les persones amb problemes de salut mental pot continuar a través de les herències i llegats.
Aquests actes són una manera de mantenir el teu compromís quan ja no hi siguis i una ajuda per aconseguir que les persones amb problemes de salut mental tinguin les mateixes oportunitats i drets.
Amb els recursos que generen les herències i llegats es poden portar a terme projectes que poden canviar les vides de moltes persones.

Com deixar el teu llegat solidari?

Els testaments solidaris encara són un recurs desconegut al nostre país, però és tan senzill com fer una donació d’una part dels teus béns al testament, davant de notari. Qualsevol aportació, petita o gran, és important per nosaltres.

Si t’agradaria deixar el teu llegat solidari a Salut Mental Catalunya i contribuir a la millora de la vida de persones amb problemes de salut mental, trobaràs totes les dades necessàries i el nostre contacte per si vols més informació aquí. Entre totes, fem salut mental!

Notícies recents