Convocatòria d'ajuts econòmics per a projectes de contacte social de lluita contra l'estigma

Obertament ha el·laborat els Kits de contacte social:  un conjunt d’eines i un model metodològic per a projectes comunitaris de contacte social de lluita contra l’estigma en salut mental. Una eina de treball en la línea de que els projectes més efectius per fer caure estereotips i prejudicis són els de creació i lideratge entre persones amb i sense problemes de salut mental.

Per desenvolupar aquests primers kits, Obertament ha après de projectes de referència en l’àmbit del contacte social en el camp de la salut mental: Radio Nikosia, l’Escola Benviure, el Club Social el Roure i Pallapupas, els quals comparteixen les seves experiències i aprenentatges en un documental interactiu, l’eina principal dels Kits de contacte social.

Els Kits de contacte social s’adrecen a entitats i recursos públics de tot tipus que vulguin promoure el contacte social, així com a professionals de serveis que es relacionin amb entitats o amb persones amb problemes de salut mental.

Convocatòria d’ajuts

Per a fomentar l’ús de la metodologia (els kits), Obertament posa a disposició de les entitats una convocatòria d’ajuts econòmics per a projectes de contacte social de lluita contra l’estigma que posin en pràctica les propostes metodològiques dels Kits.

Presentacions dels Kits i Ajuts de contacte social

Per conèixer millor què són els kits, com es poden aplicar i com funcionarà la convocatòria d’ajuts, et convidem a venir a les presentacions que farem per tot el territori català. En aquests actes, comptarem amb algunes de les experiències inspiradores dels kits i podràs resoldre tots els dubtes que tinguis sobre els ajuts econòmics per promoure l’ús d’aquesta metodologia.

  • BARCELONA: 7 de novembre a les 12h al Palau Macaya (Passeig de Sant Joan 108)
  • GIRONA: 11 de novembre a les 12h a l’Hotel d’Entitats la Rutlla (c/ de la Rutlla, 20)
  • MANRESA: 12 de novembre a les 11,30h al Casal Cívic de Manresa Mion-Puigberenguer (Pl. de la Democràcia, 1)
  • LLEIDA: 13 de novembre a les 12h al CaixaForum  (Avinguda Blondel, 3)
  • TARRAGONA: 19 de novembre a les 12h al CaixaForum (Carrer Cristòfor Colom, 2)
  • SANT BOI DE LLOBREGAT: 20 de novembre a les 12h a l’Olivera (Plaça Montserrat Roig)

Apunta’t a l’acte que et quedi més a prop omplint el formulari d’inscripció.

Si vols anar fent boca, descarrega’t les bases de la convocatòria d’ajuts de contacte social clicant a quest enllaç.

Notícies recents