La Federació Catalana de Futbol col·labora amb la Lliga Esport i Salut de futbol sala

La Federació Salut Mental de Catalunya organitza una lliga de futbol sala des de fa algunes temporades, la qual ha crescut progressivament i ha guanyat en competitivitat. És per aquest motiu que de cara a la present temporada 2015-2016 han volgut donar un pas endavant i introduir a àrbitres del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol (FCF) per tal de professionalitzar la competició.

La lliga la composen 2 divisions amb 14 equips, amb més de 200 jugadors. Una competició que es va iniciar el passat 14 de novembre de 2015 i on es disputen 7 partits cada 15 dies. La Lliga de Clubs Socials, que des d’aquesta temporada es diu Lliga Esport i Salut, té un caràcter inclusiu, al incloure jugadors amb i sense problemes de salut mental.

Així doncs, la Federació Catalana de Futbol ha signat un conveni de col·laboració amb la Federació SMC, per la qual s’autoritza la celebració d’una competició anual permanent amb caràcter de lliga adherida.

L’objecte del conveni, malgrat no es descarta ampliar-lo en el futur, és que la FCF doni suport a la Federació SMC, qui actua en qualitat d’organitzador d’una activitat esportiva consistent en la celebració d’una competició de futbol sala, amb la prestació de l’arbitratge dels partits.

DSC_7904

Notícies recents