Concert del grup La República Rumbera a benefici del Club Social La Llum

El divendres 14 de juny la rumba donarà la mà a la salut mental en un concert solidari amb l’objectiu de donar suport a les persones amb problemes de salut mental i a les seves famílies. El concert està organitzat pel Club Social La Llum i compta amb la col·laboració del grup “La Republica Rumbera”, i el suport d’AMAM (Associació de Música i Art de Mollet) i de l’Ajuntament de Molllet del Vallès.

Des del Club Social La Llum convidem a tothom a “trencar la monotonia per un dia”, una de les frases habituals d’una de les 70 persones usuàries del Club, per donar suport a la salut mental amb una vessant lúdica i divertida. L’entrada al concert és lliure i els assistents podran fer una aportació econòmica voluntària en concepte d’entrada al final de l’espectacle, segons la modalitat taquilla inversa.

  • Hora:   21.30 hores (20:30h portes obertes)
  • Lloc: Centre Cívic Can Pantiquet (carrer de Can Flequer, 25 – Mollet)
  • Organitza: Club Social La Llum i Fundació Salut Mental Catalunya
  • Col·laboren: Ajuntament de Mollet del Vallès i AMAM (Associació de Música i Art de Mollet)

El Club Social La Llum, de la Fundacio Salut Mental Catalunya (SMC), treballa des  de fa 20 anys per la inclusió de les persones amb problemes de salut mental i per sensibilitzar a la societat i lluitar contra l’estigma que sovint acompanya als trastorns mentals. El Club funciona com a mòdul gran (70 persones usuàries) i ofereix activitats al mateix Club i a equipaments comunitaris de Mollet, com ara expressió oral, cuina, manualitats, revista, lectura, monogràfics, teatre, club de lectura, etc.

La República Rumbera és un grup musical nascut l’any 2011 gràcies a un curs de rumba catalana organitzat per FORCAT (Associació de Foment de la Rumba Catalana), i dirigit per Pere Pubill Calaf, “Peret”. Des d’aleshores s’han caracteritza’t per mantenir l’essència de la rumba catalana tal i com la va transmetre el seu creador, i ja porten a les esquenes discs com “Al teu costat” i “Som la república”. Les seves obres es poden escoltar al seu canal de youtube.

cartell concert lallum

Notícies recents