Comencem la interpretació col·lectiva de dades del projecte CoActuem per la Salut Mental

EL PROJECTE DE CIÈNCIA CIUTADANA SOCIAL PRETÉN CONTRIBUIR A PROMOURE I MILLORAR LES XARXES DE SUPORT SOCIAL EN SALUT MENTAL I COMPTA AMB PERSONES AMB EXPERIÈNCIA PRÒPIA I FAMILIARS COM A  PERSONES COINVESTIGADORES.

El projecte de recerca en ciència ciutadana social CoActuem per la Salut Mental, impulsat pel grup OpenSystems de la Universitat de Barcelona i Salut Mental Catalunya, entra en la fase de interpretació col·lectiva de dades.

El xatbot CoActuem per la Salut Mental, dissenyat específicament per fer recerca de manera col·lectiva, compta ja amb 530 participants. Es tracta d’una conversa digital a Telegram, basada en microrelats. Els microrelats son experiències viscudes i han estat escrits ¡ per persones amb problemes de salut mental i les seves famílies, que participen en el projecte com a coinvestigadores.

Com puc entrar al xatbot i participar en el projecte CoActuem per la Salut Mental?

T’expliquem com fer-ho en quatre passos i en la imatge de sota.

Participar al xatbot és totalment anònim i segur!

També pots visualitzar els vídeos del projecte en la llista de reproducció de CoActuem per la Salut Mental, al nostre canal de Youtube.

Quin és el proper pas?

Estem organitzant les properes trobades amb membres de l’equip de persones coinvestigadores per començar a interpretar les primeres dades i analitzar els resultats de la recerca. També organitzarem trobades amb membres de l’Entorn de coneixement, format per representants institucionals de l`administració pública, de l’àmbit acadèmic, del moviment associatiu, de col·lectius professionals… per definir accions a implementar en base als resultats obtinguts.

CoActuem per la Salut Mental compta amb el suport del Pacte Nacional per la Salut Mental del govern de Catalunya que atorga molta importància a la recerca i a la rellevància de les xarxes de suport social en salut mental.

Més informació

CoActuem per la Salut Mental és un projecte de recerca  que ha rebut finançament del programa de recerca i innovació Horizon 2020 de la Unió Europea amb contracte No. 873048 i que vol contribuir a millorar les xarxes de suport social en salut mental a partir de la participació de les persones amb experiència pròpia i el seu entorn familiar.

Al web del CoActuem trobaràs tota la informació i novetats del projecte. Si tens qualsevol pregunta, ens pots contactar a través de: info.coactuem@ub.edu

Notícies recents