#givingtuesday: dóna salut mental i ajuda'ns a acompanyar els joves amb el projecte XarXaJoves

Fes el teu donatiu al XarXaJoves amb motiu del Giving Tuesday

Visita el XarXaJoves amb motiu del Giving Tuesday i col·labora: XarXaJoves – Giving Tuesday

Sabies que un 75% dels trastorns mentals comencen abans dels 18 anys? I que les taxes de depressió i ansietat entre els joves han augmentat un 70% en els darrers 25 anys? El pas a la vida adulta és una etapa complexa i fer aquest viatge amb un problema de salut mental a la motxilla suposa un repte que requereix de suport i recursos. Per això va néixer XarXaJoves, un programa d’acompanyament a mida que fomenta la inclusió i l’autonomia personal.

Si tu també vols que els joves amb problemes de salut mental tinguin les mateixes oportunitats que qualsevol altre jove, ara pots sumar-te a la nostra causa solidària del #givingtuesday.

XarXaJoves és un programa pilot que va néixer al setembre del 2017 i, en la seva fase inicial, s’està desenvolupant a Barcelona, Lleida i el Barcelonès Nord. En només un any, ja estem acompanyant 45 joves. A XarXaJoves també donem suport a les seves famílies i col·laborem i assessorem les entitats juvenils del territori.

Amb el teu donatiu faràs possible que joves amb problemes de salut mental d’entre 16 i 25 anys tinguin el suport que necessiten per accedir al lleure, a la feina i als estudis que s’adaptin al seu projecte de vida. I si vols compartir el teu gest solidari amb la salut mental a la xarxes socials, fes servir els hashtags #DónaSalutMental i #XarXaJoves

També ens pots ajudar fent difusió de la nostra campanya entre els teus amics, familiars i coneguts. Convida’ls a col·laborar en la nostra causa social solidària fent clic aquí. El 27 de novembre, dia mundial de la solidaritat, dóna salut mental!

Més informació del projecte  www.salutmental.org/que-fem/atencio-a-les-persones/xarxajoves/

 

 

botó donació

 

 

infog infantojuvenil

infog infantojuvenil 2

Fes el teu donatiu al XarXaJoves amb motiu del Giving Tuesday

XarXaJoves – Giving Tuesday

Notícies recents