Tornem a fer esport i salut amb la cloenda de tennis

El programa Esport i Salut tanca la temporada de tennis amb la primera cloenda presencial després de la pandèmia.

No ha estat la primera cloenda que organitzem, però si una de les més especials per Salut Mental Catalunya (SMC). Després de la pandèmia i dels mesos de confinament tornar a organitzar una cloenda presencial ens ha fet molta il·lusió. El programa Esport i Salut ha tancat la temporada de tennis amb la cloenda del 10 de juny del 2021 al Tennis Vall d’Hebron de Barcelona.

Prop de 30 persones van participar en les proves d’habilitat i la competició de parelles, activitats que van dinamitzar els entrenadors col·laboradors de la Federació Catalana de Tennis i el Real Club de Polo de Barcelona, un dels dos clubs participants en el programa de tennis juntament amb el Club de Tennis Tarragona. Al final de la competició es va fer el tradicional dinar i entrega de premis i regals a totes les persones participants.

La cloenda i el programa de tennis també ha estat possible gràcies a la resta de col·laboradors del projecte (Tennis Aid, Esport Solidari Internacional) i dels finançadors (Ajuntament de Barcelona, Barcelona Esport Inclou i Diputació de Barcelona).

Torna la cloenda

Tot i que el tennis va ser la modalitat menys afectada del programa Esport i Salut per la pandèmia, al 2020 no es va poder fer la cloenda i els entrenaments es van haver d’interrompre durant els mesos del confinament. Per això, alguns dels participants en la cloenda del 2021 ens han explicat que tornar a trobar-se amb la resta de participants dels Clubs Socials i compartir pistes i activitats els ha fet molta il·lusió.

De la trentena de participants dues són dones, la Carmen i la Ángeles, que a més van viure la seva primera cloenda. Totes dues ens han explicat que fer esport és una de les activitats que més valoren i que després del confinament i les restriccions per la pandèmia “tornar a jugar a tennis ens ha fet molta il·lusió. Hem pogut fer ioga i altres activitats físiques però amb el tennis gaudeixes d’un lloc divertit amb altres persones”.

A més del tennis, el programa Esport i Salut de Salut Mental Catalunya organitza trobades de bàsquet, molt afectades per la pandèmia, i la lliga de futbol sala, que al 2020 es va veure interrompuda i encara no s’ha pogut reanudar. Esperem que amb la tornada a la normalitat la temporada 2021-22 pugui començar amb totes les cometicions en marxa després de l’estiu.

Notícies recents