CET El Pla commemora el seu 25 aniversari

Enguany el Centre Especial de Treball El Pla celebra els seus 25 anys d’història, un quart de segle treballant per a la inserció laboral de persones amb problemes de salut mental, discapacitat i/o risc d’exclusió social. Una efemèride que va voler commemorar el passat 10 de juliol amb un acte institucional, al qual van assistir, entre d’altres, el Gmà. José Luis Fonseca, Superior Provincial; Francesc Farré, director de CET El Pla; José Crespín, subdelegat del Govern d’Espanya a Lleida; Joan Santacana, director del Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i Regina Cairol, regidora de l’Ajuntament de Lleida.

Actualment, CET El Pla ha professionalitzat totes les seves àrees amb un equip tècnic de 12 persones i ofereix formació específica per a cada lloc de feina per a integrar de manera natural les 84 persones amb discapacitat i les 4 persones en risc d’exclusió que treballen avui al centre. L’equip treballa per a més de 25 empreses del territori de Lleida i també treballa en xarxa en altres entitats que s’ocupen de persones amb discapacitat.

L’acte va servir per presentar un vídeo elaborat per a l’ocasió, protagonitzat per cinc treballadors i treballadores de CET El Pla.

Notícies recents