Celebrem una nova Formació de Moderadores GAM de Benestar Emocional a la província de Tarragona

Celebrem una nova Formació de Moderadores GAM de Benestar Emocional a la província de Tarragona

A la formació hi van participar 8 persones derivades de diferents serveis

Entre el 9 d’octubre i el 11 de desembre del 2023 es va realitzar a la província de Tarragona la Formació de Moderació de GAM de Benestar Emocional, en el marc del projecte Activa’t per la Salut Mental, subvencionat per la Diputació de Tarragona i en col·laboració amb els serveis de salut i les associacions locals de familiars i usuaris.

La formació va tenir una durada de 10 sessions de 3 hores i mitja cada una i es va dur a terme els dilluns de 15:30h a 19:00h en format presencial a la Casa del Mar de Tarragona. Va haver-hi un total de 8 participants (5 dones i 3 homes) amb un percentatge d’assistència al curs del 90%.

Moltes de les persones participants han estat derivades pels Referents de Benestar Comunitari de diferents Centres d’Atenció Primària de la regió del Camp de Tarragona. Amb la seva implicació i coordinació entre serveis hem detectat que els GAM poden donar resposta a la necessitat de donar continuïtat als piscoeducatius que ja estan duent a terme.

Els participants han accedit a la formació a través de diferents serveis, 6 participants han estat derivats del CAP Tàrraco, CAP Jaume I, CAP Bonavista – La Canonja i de l’Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat, 1 participant de l’Associació H2O LGTBIQ+ i, per últim, 1 participant ha accedit a la formació a través de l’Empelt – Ateneu Popular de la Conca de Barberà.

Més informació

Amb el suport de

logo
Notícies recents