Carles Campuzano, Conseller de Drets Socials, visita l'associació Salut Mental Garraf (AFAMMG)

La visita, que va tenir lloc a l’espai de l’Hort de la Masia Nova, va servir per donar a conèixer el projecte Suport i Natura i entregar l’informe de resultats de la Comissió de treball de les sòcies en matèria de drets socials

Carles Campuzano, Conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, va visitar el passat divendres 16 de juny l’Associació Salut Mental Garraf (AFAMMG), acompanyat de Lluïsa Nicolau, delegada de Serveis Territorials del Penedès; l’alcaldessa en funcions de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau; la regidora de Dependència, Servei d’Inclusió Residencial, Salut i Acció Social, Lojaina Maftouch; i el director de l’Institut Municipal d’Educació i Treball, Jordi Palacios.

La visita va tenir lloc a l’espai de l’Hort de la Masia Nova, un projecte integrador i comunitari, i vam comptar també amb el suport de les tècniques de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú Salut, Neus Pijoan; Marta Rovira, d’Acció Social, Rosa M. Cunill, d’Alcaldia i Montserrat Padilla, de comunicació.

El conseller va saludar a persones sòcies, professionals i participants del projecte Suport i Natura, que va poder conèixer de ben a prop. A més, es va comprometre a invertir més recursos comunitaris en salut mental així com desplegar l’atenció integrada social i sanitària.

Des d’AFAMMG, van fer-li arribar l’informe resultat de la Comissió de treball de sòcies i socis sobre les necessitats de l’associació, les persones i les famílies en matèria de Drets Socials. En aquest document s’explicita la rellevància de la veu en primera persona de persones i famílies a l’entorn de la salut mental, tota la tasca que han fet històricament, així com el suport i les seves iniciatives. També es reclama que es contemplin i valorin les peculiaritats i la importància territorial dels projectes i les associacions més petites.

Notícies recents