La campanya “Cèntim a cèntim, fem costat als joves” no s'atura!

imatge campanya viena i smc

Ja hem recaptat més de 135.000 euros gràcies a Establiments Viena i a Worldcoo… I seguim!

Gràcies a les més de 345.000 persones donants dels Establiments Viena i a la iniciativa de Worldcoo de finançar projectes d’impacte social, la campanya “Cèntim a cèntim, fem costat als joves” està essent tot un èxit. El nou horitzó de recaptació s’ha ampliat fins als 165.000 euros, una fita que només podem agrair.

Aquestes xifres permetran mantenir i ampliar l’acompanyament i suport emocional a les persones joves que atenem des de Salut Mental Catalunya. Actualment, estem donant ja suport als municipis de Barcelona, el Barcelonès Nord, Lleida, Terrassa, Cornellà i el Vendrell.

La campanya es va iniciar a finals de 2021 i segueix activa gràcies a la bona acollida de la clientela de Viena i al suport de Worldcoo. “Centim a cèntim amb els joves” fa possible que les usuàries d’Establiments Viena facin una aportació solidària a Salut Mental Catalunya en el moment de la seva compra. Gràcies en nom de tots els joves i les seves famílies per fer-ho possible!

Donem suport a joves amb patiment emocional

Des de SMC, treballem per donar suport a joves que estan experimentant patiment emocional arrel de la pandèmia, sigui quina sigui la causa: el confinament, l’aïllament social, la pèrdua de persones estimades, la crisi econòmica i la pèrdua d’oportunitats… Així com també a joves que ja tenien malestar abans de la pandèmia i necessiten encara suport o que han experimentat més dificultats per a recuperar el seu projecte de vida.

Segons l’OMS, el 50% dels problemes de salut mental en joves s’inicien abans dels 14 anys i el 75%, abans dels 18. Establiments Viena, conscients de les dificultats i patiment emocional que estan experimentant els joves arrel de la pandèmia, segueixen donant suport a les persones joves amb problemàtica de salut mental.

Testimonis

Més informació

enllaç amb més informació “Cèntim a cèntim, al costat dels joves, campanya de Viena a favor de Salut Mental Catalunya.

enllaç amb més informació Guies, informes i altres recursos a la Biblioteca de SMC en l’apartat Infància i joventut.

enllaç amb més informació XarXaJoves, projecte d’acompanyament integral a joves amb problemes de salut mental de SMC.

Notícies recents