Artur Mas posa la salut mental com una de les set prioritats del Govern català pel 2014

El president de la Generalitat, Artur Mas, va fer balanç el dia 7 de gener de l'acció de govern al 2013 i es va fixar set prioritats pel 2014 que acaba de començar. Una d'aquestes línees estratègiques feia referència a les polítiques socials, amb aquestes prioritats: aprovar el pla de lluita contra la pobresa, el d'accessibilitat, el pla interdepartamental de salut pública, el pla estratègic de seguretat viària, el pla per al dret a l'habitatge, el pla nacional de cultura i impulsar el pla integral de salut mental.

L'anunci de Mas arriba després que el president de la Generalitat anunciés al 2013 que des de Presidència havien demanat als Departaments de Salut i de Benestar Social que impulsessin de manera definitiva un pla integral de salut mental, per garantir la correcta atenció social i sanitària de les persones amb algun trastorn mental. Mas va fer públic aquest compromís durant la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, organitzat per la Federació Salut Mental Catalunya (SMC) el 12 d'octubre del 2013 a Vilanova i la Geltrú.
Des de la Federació SMC celebrem que la nostra feina amb les administracions públiques i la de tot el sector de la salut mental del país doni els seus fruits. L’anunci de Mas ens dóna forces per seguir treballant en la defensa dels drets de les persones amb trastorn mental i de les seves famílies al 2014.

Enllaç realacionat:

Mas es compromet a liderar un pla integral en favor de la salut mental al Dia Mundial de Vilanova

Notícies recents