‘Art a 4 mans' entre artistes i persones amb trastorn mental, exposició a Sabadell

El passat 16 de gener, l’Associació Salut Mental Sabadell va inaugurar, a l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, una nova edició de l’ Art a 4 mans. Aquesta ja és la 4a ocasió que Sabadell ens convida apropar-nos a l’art i la salut mental de la mà d’artistes locals i usuaris del Club Social la Xamba amb la finalitat de normalitzar i apropar la salut mental a la ciutadania.

Més de 40 persones es va aplegar en un acte càlid i proper en el qual l’alcalde de la ciutat, Joan Carles Sánchez, va ser l’encarregat de donar el tret de sortida a l’exposició, juntament amb Joan B. Casas, president de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, i la presidenta de Salut Mental Sabadell, Anna Maria Montseny. Tots tres van recordar els orígens de l’Art a 4 mans, i van posar en valor la feina feta en aquesta nova proposta artística.

Les obres, que inclouen una gran varietat de disciplines, com ara la fotografia, la pintura, l’audiovisual, el patchwork, etc., romandran exposades fins el dia 6 de febrer i es podran visitar de dimarts a dissabte de 17h a 21h i dissabtes i diumenges d’ 11h a 14h.

Enllaç relacionat:

Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

 

Notícies recents