Ara més que mai, la salut mental més a prop: les associacions t'escoltem

La Federació Salut Mental Catalunya, formada per més de 70 entitats, representa i acompanya el moviment associatiu de persones i familiars que a Catalunya lluiten per millorar la salut mental, posant-nos al seu servei i apoderant-los, tot contribuint a promoure la qualitat de vida, la defensa dels drets, la sensibilització social, la igualtat d’oportunitats i la no discriminació, tant d’infants com d’adults.

Amb aquesta situació de pandèmia del Covid-19, el nostre col·lectiu, que ja patim habitualment malestar psíquic, pot veure’s afectat encara més per aquest estat d’emergència. Augmenten les pors, la sensació d’angoixa, d’estrès i, en molts casos, de solitud. I és per això que les entitats del moviment estan reforçant i promovent els seus serveis de suport i acompanyament en salut mental. tan si ja has viscut una problemàtica de salut mental abans, com si és la primera vegada.

Les entitats som els agents comunitaris més propers a la ciutadania. Si tens cap dubte o necessites qualsevol mena de suport, som al teu costat. Troba l’entitat més propera a tu:

BADALONA

BALAGUER

BANYOLES

BARCELONA

BERGA

CALELLA DE MAR

  • AVAH: Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital de Calella. Tel. 676 845 146 – avahcalella@gmail.com

CASTELLAR DEL VALLÈS

CERVERA

CORNELLÀ

LA GARRIGA

GIRONA

GRANOLLERS

L’HOSPITALET DE LLOBREGAT

IGUALADA

JUNEDA

  • TALMA: Compàs-Apromi. Servei de suport a persones amb malaltia mental. Tel. 973 150 414 – info@talma.cat – talma.cat

LLEIDA

MANRESA

MARTORELL

MASNOU, EL

MATARÓ

MOLLERUSA

MONTCADA I REIXACH

OLOT

PALAFOLLS

REUS

SABADELL

SANT CARLES DE LA RÀPITA

SANTA COLOMA DE GRAMENET

SANT BOI DE LLOBREGAT

SANT CUGAT DEL VALLÈS

SEU D’URGELL

SOLSONA

SORT

TARRAGONA

TÀRREGA

TERRASSA

VALLS

VIC

  • AFMMO: Associació de Familiars de Malalts Mentals d’Osona. Tel. 630 872 139  – afmmo17@gmail.com

VILAFRANCA DEL PENEDÈS

VILANOVA I LA GELTRÚ

A més, des de la Federació mantenim en funcionament tots els Espai Situa’t (punts d’informació i orientació en salut mental) de Catalunya per mitjans telemàtics, així com les diferents àrees de treball de la Federació: https://salutmental.org/informacions-sobre-el-coronavirus/trobar-atencio-i-suports/en-temps-de-confinament-lespai-situat-tescolta/

Notícies recents