APRENEM celebra la 4a edició de la festa per l'autisme “Connecta't al blau”

L’Associació APRENEM, per a la Inclusió de les Persones amb Trastorns de l’Espectre Autista, va celebrar el passat 7 d’abril una nova edició de la festa del Connecta’t al Blau per l’autisme amb activitats solidàries a diferents punts de Barcelona. L’objectiu és apropar a les persones amb autisme a tothom, afavorir un contacte que ajudi a trencar mites, reivindicar els seus drets, i sensibilitzar a la societat celebrant la diversitat amb una festa per a tots, ciutadana i familiar.

La gran Festa per l’Autisme va organitzar un munt d’activitats familiars i solidàries a diferents punts de Barcelona. 16
espais que, per quarta vegada, s’uneixen per solidaritzar-se amb l’autisme. Van col·laborar amb la iniciativa aquestes entitats: Las Golondrinas, el Club Natació Barcelona, el Club Natació Atlètic-Barceloneta, el Zoo, l’IEM Espai de Mar, Fundació Claror, el Vela Barcelona, el CEM La Mar Bella, el Museu de Ciències Naturals, el Jardí Botànic de Barcelona, el CEM Olímpia, El Petit Liceu, el Museu d’Història de Catalunya, el Museu Marítim, el Reial Club Marítim de Barcelona i la Salle Comtal.

A tots els espais es van organitzar activitats dissenyades per a què tots els infants i les seves famílies puguin gaudir d’un matí d’inclusió i diversitat tots junts. L’acte final de la festa va tenir lloc a La Salle Comtal amb música, animació, inflables, taller de circ i dinar comunitari. La Federació Salut Mental Catalunya va estar representada per la seva directora, Marta Poll.

Notícies recents