Ampliem l'atenció als joves amb el suport de Viena

imatge campanya viena i smc

Establiments Viena, conscients de les dificultats i patiment emocional que estan experimentant els joves arrel de la pandèmia, segueixen donant suport als joves amb problemàtica de salut mental.

La campanya es va iniciar a finals de l’any passat i segueix activa. “Centim a cèntim amb els joves”, facilita que els clients de Viena facin una aportació solidària a Salut Mental Catalunya en el moment de la seva compra.

Els clients de Viena han realitzat més de 220.000 donatius, que ens permetran ampliar l’acompanyament i suport emocional als joves. Actualment estem donant ja suport als municipis de Barcelona, el Barcelonès Nord, Lleida, Terrassa, Cornellà i el Vendrell.

Donem suport a joves que estan experimentant patiment emocional arrel de la pandèmia, pel confinament, l’aïllament social, la pèrdua de persones estimades, i la crisi econòmica i pèrdua d’oportunitats. I també joves que ja tenien malestar abans de la pandèmia i necessiten encara suport, o han experimentat més dificultats per a recuperar el seu projecte de vida.

  • S’ha triplicat la població amb simptomatologia de depressió i malestar emocional
  • Els intents de suïcidi en adolescents han augmentat un 27%
  • Han augmentat els trastorns de conducta alimentària

Més informació

enllaç amb més informació “Cèntim a cèntim, al costat dels joves“, campanya de Viena a favor de Salut Mental Catalunya.

enllaç amb més informació Guies, informes i altres recursos a la Biblioteca de SMC en l’apartat Infància i joventut.

enllaç amb més informació XarXaJoves, projecte d’acompanyament integral a joves amb problemes de salut mental de SMC.

Notícies recents