AMMFEINA SMC vol ampliar el catàleg dels GAPs amb formació en salut mental a l'empresa

AMMFEINA SMC ha presentat una proposta d’acció formativa al projecte Grups d’actualització permanent de l‘oferta formativa (GAP’s) gestionat des del Consorci per la Formació Continua de Catalunya (Conforcat) centrada en nocions bàsiques entorn de la salut mental i la seva gestió i estratègies de maneig en l’àmbit de l’empresa.

La proposta, que porta per títol ‘Aproximació a la salut mental’, està alineada amb una de les línies d’actuació d’AMMFEINA SMC d’impulsar tant la promoció com la prevenció de la salut mental en l’empresa, atesa l’elevada prevalença dels problemes de salut mental relacionats amb la feina.

D’una banda, AMMFEINA SMC planteja una formació que inclou la perspectiva de la salut mental en la gestió de les polítiques i estratègies de gestió empresarial en qualsevol dels seus àmbits (Recursos Humans, Responsabilitat Social, polítiques d’igualtat, prevenció de riscos laborals, promoció i estratègies de gestió empresarial saludable, etc.). I de l’altra, promou que els professionals de qualsevol àmbit de l’activitat social i econòmica disposin de l’oportunitat d’ampliar les seves competències laborals transversals per participar i actuar com a persones i professionals proactives en la gestió de la salut laboral en l’àmbit laboral.

 

Un catàleg  formatiu viu al servei de l’empresa

Amb el projecte dels GAPs, el Conforcat pretén posar a disposició de l’empresa i els seus professionals un catàleg en constant actualització i amb formació de qualitat, de manera que respongui a les necessitats de qualificació de persones i empreses. Alhora, aquesta proposta permet l’intercanvi de visions i experiències, potenciant dinàmiques de cara a posicionar i enriquir la formació per a l’ocupació.

 

Notícies recents