AMMFEINA SMC rep la visita d'una entitat adreçada a la inserció laboral de persones amb trastorn mental de Biscaia

Dues professionals vinculades a Eragintza Fundazioa, una entitat dedicada des de la seva fundació l’any 1991 i fins a l’actualitat a la inserció socio-laboral de les persones amb trastorn mental de la província de Bizkaia (País Basc), van visitar AMMFEINA Salut Mental Catalunya la darrera setmana.

L’objectiu de la trobada era d’una banda, compartir amb a l’entitat basca la situació de Catalunya en relació a la inclusió laboral i la salut mental i de l’altra, posar de relleu com les entitats associades a AMMFEINA SMC han estat capdavanteres en la gestió de programes i/o serveis adreçats a la inclusió laboral d’aquestes persones.

A tall d’exemple, durant els dos dies que va durar la visita, la directora General de l’entitat i la Directora de Serveis, Begoña Errazti i Eneritz Bengoetxea, respectivament, van conèixer de prop el dia a dia de la Fundació Privada Drissa, la Cooperativa Moltacte, la Fundació Privada DAU i l’Oficina Técnica de Suport del programa Incorpora Salut Mental.

Tanmateix, la visita han propiciat que sorgeixin futurs escenaris de col·laboració entre Eragintza Fundazioa i AMMFEINA SMC que s’aniran concretant al llarg d’aquest any.

Notícies recents