Ammfeina SMC proposa millores al model català d'inclusió laboral en la jornada de l'Aura Fundació

Ammfeina Salut Mental Catalunya (SMC) va participar el dia 9 de maig en la Jornada tècnica sobre Treball amb Suport que organitza Aura Fundació en el marc dels actes del seu 25é aniversari, que va tenir lloc CosmoCaixa de Barcelona.

La Jornada va comptar amb la participació d’un bon nombre de professionals i experts del sector que van repassar l’evolució de l’aplicació de la metodologia de Treball amb Suport en els darrers 25 anys. Ammfeina SMC va participar en la presentació del Programa Incorpora Salut Mental de l’Obra Social de La Caixa i també en el col·loqui de la Xarxa Fil (Foment de la Inserció Laboral) de la qual forma part. En aquest col·loqui Ammfeina SMC es va reflexionar sobre les aportacions i millores al model actual d’integració laboral i es va reforçar la tasca ja feta en el desenvolupament de la metodologia del Treball amb Suport des de Catalunya.

Aura Fundació ha estat una entitat pionera a tot l’Estat en la posada en pràctica del Treball amb Suport. Aquest mètode se centra en facilitar la incorporació al mercat ordinari de persones amb limitacions com ara el trastorn mental.

La metodologia del Treball amb Suport és un model d’integració laboral per persones amb discapacitats que va començar a desenvolupar-se els anys 80. Aquest mètode facilita la incorporació al treball ordinari de col·lectius de persones amb limitacions significatives de caràcter físic, psíquic o sensorial, a través d’un conjunt d’estratègies i procediments tècnics de suport, ajustats a les necessitats dels treballadors amb discapacitat.

Notícies recents