AMMFEINA SMC promou una xarxa amb entitats del sector per generar projectes innovadors

AMMFEINA SMC, Fundació Els Tres Turons, Fundació Marianao, Centros Emili Mira de PSMAR i Eragintza Fundazioa han unit esforços per impulsar i desenvolupar projectes al voltant de la salut mental i la inclusió social, formativa i laboral. Una aposta que es vertebrarà, sobretot, promovent espais conjunts de reflexió, sensibilització i generació de coneixement i de propostes entorn d’aspectes sobre els quals avui en dia hi ha un acord clar, tant en el sector com en la societat, que cal revisar per avançar en la defensa dels drets, la igualtat, l’equitat i l’accés a oportunitats de la ciutadania.

L’aliança es va posar en marxa el passat 12 d’abril amb un primer intercanvi tècnic entre prop d’una vintena de professionals tècnics de l’entitat basca i un representant d’AMMFEINA SMC, Leandro Tacons; Fundació Els Tres Turons, Marisa Rosa i Centros Emili Mira de PSMAR, Sergio Guzmán. Tots ells van compartir la seva expertesa des del seu àmbit d’intervenció especialitzat.

A banda d’impulsar d’altres sessions de treball tècnic properament, el grup es planteja impulsar d’altres propostes i projectes per desenvolupar al llarg del 2018 i 2019, segons un calendari que es concretarà en els propers mesos. Una de les línies d’actuació d’aquesta aliança serà impulsar jornades per abordar la salut mental en clau de gènere, partint de la base que la dona és la gran invisible de la salut mental, o  reflexionar al voltant dels projectes de vida de les persones.

Notícies recents