AMMFEINA SMC participa en l'organització d'una Jornada al voltant de la Garantia Juvenil

La Taula de CET Socials, formada per AMMFEINA Salut Mental Catalunya i DINCAT, va organitzar la darrera setmana una jornada per donar a conèixer els diversos programes i subvencions que la Generalitat de Catalunya ofereixen el marc de Garantia Juvenil, que va congregar 60 persones de més de 45 entitats socials d’arreu de Catalunya.

La responsable de Planificació i Assistència Tècnica Juvenil del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), Ariadna Rectoret, va ser l’encarregada de desgranar els diferents programes que ofereix la Garantia Juvenil, una iniciativa vinculada al Programa Operatiu del Fons Social Europeu per reduir l’atur juvenil.

El programa de la Jornada que duia per títol Programes de Garantia Juvenil: Oportunitats per a l’ocupació de persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental’, incloïa també la participació de membres d’AMMFEINA SMC i DINCAT. Aquests van exposar quines línies d’incidència estan treballant per la incorporació de joves amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental als CET, en el marc de les oportunitats que ofereix el Programa de Garantia Juvenil.

Programes Singulars

Ateses les necessitats detectades per l’ocupació dels joves amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental, la Taula de CET va presentar una proposta de possibles continguts a tenir en compte per part de les entitats sobre els programes singulars, que properament es publicarà al DOGC, tant per Centres Especials de Treball com per serveis d’inserció a l’empresa ordinària.

Enllaç relacionat:

Programes de Garantia Juvenil: Oportunitats per a l’ocupació de persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental

 

Notícies recents