Ammfeina SMC participa en els actes del 25é aniversari d'Aura Fundació

Ammfeina Salut Mental Catalunya (SMC) participa divendres 9 de maig en la Jornada tècnica sobre Treball amb Suport que organitza Aura Fundació en el marc dels actes del seu 25é aniversari.

En una jornada que se celebrarà al CosmoCaixa de Barcelona, es repassarà de la mà de diversos professionals amb experiència en el sector, l’evolució dels darrers 25 anys en l’aplicació d’aquesta metodologia que Aura va posar en pràctica per primera vegada a Espanya.

Ammfeina SMC participarà per partida doble en la Jornada. En primer lloc, a la Taula rodona sobre “Treball amb Suport”,  presentant el Programa  Incorpora Salut Mental de l’Obra Social de La Caixa i la seva Oficina Tècnica. En segon lloc, en el col·loqui de la Xarxa FIL (Foment de la Inserció del Laboral), de la qual Ammfeina SMC és membre.

La metodologia del Treball amb Suport és un model d’integració laboral per persones amb discapacitats que va començar a desenvolupar-se els anys 80. Aquest mètode facilita la incorporació al treball ordinari de col·lectius de persones amb limitacions significatives de caràcter físic, psíquic o sensorial, a través d’un conjunt d’estratègies i procediments tècnics de suport, ajustats a les necessitats dels treballadors amb discapacitat.

Enllaç relacionat:

Aura Fundació

 

Notícies recents