AMMFEINA SMC forma part del comitè científic del 1r Congrés de la Mediterrània de Treball amb Suport

L’Asociación Española de Empleo con APOYO (AESE) i AURA Fundació han creat un comitè científic per dissenyar els continguts del que serà el primer congrés de la Mediterrània de Treball Amb Suport (TAS), co-organitzat per ambdues entitat. El grup està integrat per diverses organitzacions i actors de l’àmbit de la inclusió laboral, la discapacitat intel·lectual i la salut mental, entre elles AMMFEINA SMC, que hi serà present a través del seu president i el seu coordinador, Francisco Villegas i Leandro Tacons, respectivament.

La cita, que tindrà lloc els propers 11, 12 i 13 de novembre al PortAventura Convention Centre de Tarragona, té la voluntat de generar networking i esdevenir un espai d’anàlisi i discussió i gerari sinèrgies entre tots aquells agents implicats en la inclusió laboral de persones amb un problema de salut mental i persones amb discapacitat intel·lectual.

Les funcions del Comitè Científic seran principalment avaluar les diferents propostes i continguts susceptibles de tractar-se en un fòrum que no només vol donar a conèixer bones experiències de l’àmbit nacional, sinó que ressegueix el Mediterrani en la seva globalitat per portar pràctiques emergents de països com Israel, Marroc o Turquia.

Un dels objectius d’aquest fòrum és proposar línies de treball futur que permeten apropar diferents mons, el científic, el professional i el de les persones, per arribar a una societat més inclusiva i més equitativa.

Notícies recents