Aigües de Barcelona torna a col·laborar per millorar les oportunitats dels joves

Aigües de Barcelona signa un nou conveni de col·laboració amb el que es dona continuïtat a l’aliança amb Salut Mental Catalunya per millorar les oportunitats dels joves amb problemes de salut mental.

Avui, 23 de març de 2023, Marta Poll , directora de la Federació Salut Mental Catalunya i Felipe Campos, conseller delegat d’ Aigües de Barcelona, han signat el conveni de col·laboració al nostre Club Social Gramenet, a Santa Coloma de Gramenet.

L’acció social d’Aigües de Barcelona té com a repte prioritari el foment de l’ocupació de qualitat de les persones en situació més vulnerable i, entre altres projectes, aquest any tornarà a donar suport a XarxaJoves.

La pandèmia ha tingut un gran impacte en l’ocupació juvenil: ha provocat la pèrdua de llocs de treball i ha dificultat la incorporació al mercat de treball dels joves. Aquestes dificultats són més importants entre els joves en situació més vulnerable, joves amb poca qualificació i en territoris amb situacions socioeconòmiques més complexes.

Amb XarXaJoves millorem l’ocupabilitat dels joves amb problemes de salut mental, acompanyant-los  en el seu itinerari formatiu i laboral. Aquesta aliança amb Aigües de Barcelona ens permetrà seguir acompanyant durant el 2023 a joves de Barcelona ciutat i del Barcelonès Nord, per recuperar el seu projecte de vida.

L’any 2022, amb el suport d’Aigües de Barcelona, XarXaJoves va aconseguir la inserció laboral de 19% dels joves atesos i el 56% dels joves van iniciar itineraris formatius que els permeten millorar la seva ocupabilitat, en els territoris de Barcelona i Barcelonès Nord.

Notícies recents