Adéu a Carmen Ávalos, la cara amable de la salut mental a Santa Coloma

La Federació Salut Mental Catalunya es vol sumar a les mostres de condol per la mort de Carmen Ávalos Melero, que ens va deixar el passat dia 10 d’octubre, coincidint curiosament amb la celebració del Dia Mundial de la Salut. Carmen va ser presidenta de l’associació AM.MA.ME (Amics del Malalt Mental) de Santa Coloma de Gramenet durant 11 anys, i al 2010 va col·laborar estretament amb nosaltres en l’organització del Dia Mundial de la Salut Mental a Santa Coloma.

La seva figura és clau per entendre el moviment associatiu en salut mental a Santa Coloma dels darrers anys, en els quals es va aconseguir obrir el Club Social de Gramenet, gestionat per la Fundació Salut Mental Catalunya, i consolidar AMMAME com una de les entitats més actives i amb més tradició del nostre moviment.

Fem nostres les paraules dels companys d’AMMAME. Et trobarem a faltar Carmen, el teu somriure i la teva lluita. Com a record la imatge que acompanya aquesta notícia, quan vas rebre les claus del Club Social i la teva alegria i emoció.

Notícies recents