5 entitats noves entren a formar part de la Federació SMC

assamblea general federació

Aprovació de la memòria i els comptes de 2021

Aquest 28 de juny la Federació SMC hem celebrat la nostra assemblea ordinària anual en format virtual en la qual s’ha aprovat la memòria i els comptes del 2021. S’ha constatat que la salut mental s’ha posat a l’agenda política i això ha contribuït a l’assoliment d’algunes de les principals fites de l’any passat: com ara la creació de la comissió d’estudi del Parlament sobre salut mental i addiccions o el avenços en el Pacte Nacional de Salut Mental del govern. L’acte de celebració del Dia Mundial de la Salut Mental del 2021 va posar en valor i en xifres la tasca del moviment associatiu en el seu 25è aniversari. 

Presentació del pla d’acció i el pressupost pel proper any

També s’ha presentat el pla d’acció d’enguany, que s’emmarca en les línies estratègiques de l’entitat i el pressupost corresponent. L’estratègia és fruit del treball fet per les associacions i que ha identificat tres eixos d’acció: posicionament i marca, incidència política i millora interna. El pla d’aquest any, doncs, emmarca totes les accions proposades en aquests tres eixos.

Les entitats federades han posat de manifest el malestar del moviment associatiu a causa dels endarreriments en els pagaments de les subvencions que tensionen enormement la tresoreria de les entitats.

La Federació SMC creix fins a les 78 entitats

Finalment, l’assemblea ha aprovat la incorporació de cinc noves entitats: Fundació privada Horitzó Berguedà, Asperger Catalunya, Associació Centre Resort, Fundació Ajuda i Esperança i Tot Salut Mental.

Així, doncs, la Federació SMC ja està formada per 78 entitats. Ho celebrem i els donem la benvinguda!

Notícies recents